Тимошенко просить прийти на вибори

Неділя, 28 жовтня 2012, 08:02

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає українців взяти участь у виборах Верховної Ради.

Про це йдеться у її заяві, оприлюдненій на сайті Тимошенко.

"Кожен мусить боротися з диктатурою так, як може. Це – справа всіх разом та кожного окремо. Саме тому я звертаюся зараз до всіх українців: прийдіть на вибори", - зазначила екс-премєр.

"Ваша масова явка може бути протиотрутою для фальсифікації, вашим персональним вкладом в усунення від влади Януковича та всієї його кримінальної "сім’ї", - заявила Тимошенко.

За її словами, "назвати ці вибори чесними, незалежними, незалежно від того, хто в них переможе, можуть тільки сліпі та глухі люди".

"А найголовніше, що про факти масової фальсифікації знають всі незалежні спостерігачі, всі журналісти, всі політики, всі дипломатичні представництва, які працюють в Україні, а також – всі наші громадяни. Саме тому, що всі знають про правдивість фактів масової фальсифікації, ці вибори ніколи не можуть бути визнані легітимними", - вважає Тимошенко.

"Якщо ви змиритеся з усім цим політичним приниженням, значить варті такого життя. Беріть приклад з тих націй та народів, які перемагають диктаторів, навіть ціною власного життя. Я також всім серцем з вами в цій боротьбі", - підкреслила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...