Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин голосував за стабільність і чекає протестів

Неділя, 28 жовтня 2012, 10:34

Спікер Володимир Литвин не виключає протестних акцій з боку окремих політичних сил в разі незадоволення результатами виборів.

"Я не виключаю спроб у випадку, якщо результати не будуть збігатися з планами, організувати ті чи інші акції, маніфестації, голодування й інше", - сказав Литвин журналістам після голосування в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Він підкреслив, що треба зробити все, і це в більшій мірі залежить від виборців, аби "голосування пройшло штатно, щоб комісії підрахували результати такими, якими вони були в результаті волевиявлення людей".

Відповідаючи на питання, за кого він голосував, Литвин сказав: "За стабільність і прогнозованість". Він також підкреслив, що виступає за позитивний сценарій розвитку країни.

Оцінюючи виборчу кампанію, спікер Ради зазначив, що оцінити її важко, оскільки він "не стежив за ходом виборчої кампанії". У той же час, за його словами, кампанія була слабкою, зводилася до взаємних звинувачень, не було ідей про устрій країни.

Литвин упевнений, що в парламент пройде 4 політичні партії - Партія регіонів, Об'єднана опозиція "Батьківщина", партія "УДАР" і Компартія України.

Відповідаючи на питання, якими у нього шанси знову стати спікером парламенту, і чи буде він претендувати на цю посаду, Литвин сказав: "Ця посада за мною не приписана, я не зможу претендувати на цю посаду".

За словами Литвина, кожен з 450 народних депутатів, які будуть обрані в парламенті, в змозі бути головою Верховної Ради.

Литвин балотується до Верховної Ради за мажоритарним округом у Новоград-Волинському (Житомирська область).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування