Свобода: На Луганщині в окружну комісію здали не запаковані протоколи

Вівторок, 30 жовтня 2012, 09:19

ВО "Свобода" заявляє про порушення процедури передачі протоколів з дільниць в окружну комісію округу №108 у Луганській області.

Про це сказано в повідомленні прес-служби харківської обласної організації "Свободи", повідомляють Українські новини.

Під час реєстрації результатів виборів в окрузі №108 довірена особа кандидата в депутати від "Свободи" Артема Заїки Ольга Мотінова зафіксувала масовий підвіз із дільниць в окружком виборчої документації, що не була упакована відповідно до чинного законодавства.

"Пакети зі спеціальною системою захисту (у яких мала перевозитися документація) перевозили незапакованими", - сказано в повідомленні.

Голови комісій, які супроводжували документацію, привозили із собою печатки, що, відповідно до закону, також є неприпустимим.

Представники "Свободи" склали відповідний акт про порушення й подали скаргу в окружком, однак комісія зробила зауваження представникам партії за перешкоджання її роботі.

"Спроба представника "Свободи" вказати членам окружкому на масові грубі порушення наштовхнулася на активний опір більшості власне комісії, що складається, переважно, із представників провладних політичних сил", - зазначив Заїка.

У повідомленні зазначається, що такі ж порушення були масовими в окрузі №176 в Харківській області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування