Королевська нарахувала собі 4,7% і продовжить суд із соціологами

Вівторок, 30 жовтня 2012, 12:53

Партія "Україна – Вперед!" не збирається відкликати свій позов до соціологів через свій низький рейтинг.

Про це на прес-конференції 30 жовтня заявила лідер політсили Наталя Королевська, повідомляє кореспондент "Української правди". 

"Звичайно, ні. Суд і далі розбиратиметься у цьому питанні", - сказала вона.

Королевська розповіла, що згідно з паралельним підрахунком голосів, її партія не отримала 5% для проходження в Раду, однак, цей показник був набагато вищим, ніж той, що прогнозували соціологи.

"Ми визнаємо свою поразку. За нашими результатами, партія отримала 4,7%, але, на жаль, після технічного збільшення явки і маніпуляцій на рівні окружкомів наш результат був просто розмитий. Ми розуміємо, що результат в будь-якому разі був недостатній для проходження парії в парламент", - сказала вона.

Королевська не відповіла на запитання "скільки коштів упродовж передвиборчої кампанії вона витратила на джинсу".

Політик заявила, що усе фінансування діяльності партії відбувалося "виключно за рахунок її членів та прихильників" і пообіцяла найближчим часом оприлюднити повний звіт щодо витрат, в "якому також будуть надруковані прізвища (прихильників)".

Як повідомляв 5 канал, за оцінками Doors Consulting, партія "Україна-Вперед!" витратила на передвиборчу кампанію найбільше - близько 60 млн доларів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...