УДАР на окрузі пише скарги, щоб скасувати перемогу опозиціонера Кутового

Вівторок, 30 жовтня 2012, 13:59

Представники партії УДАР масово реєструють скарги щодо порушень в окружній виборчій комісії округу №95 в Київській області.

Про це заявив представник кандидата від опозиції В'ячеслава Кутового Андрій Хуторянський.

"Після заяви Мельника про перемогу Кутового люди Юракова (УДАР) почали масово реєструвати в ОВК скарги щодо порушень на деяких дільницях для того, щоб на цих підставах потім подавати до суду для визнання недійсними результатів виборів по округу", - сказав він.

За словами Хуторянського, на даний момент вже зареєстрували 24 подібні скарги на дільничній виборчій комісії щодо таких порушень як "видалення спостерігача або члена комісії з дільниці".

Він також додав що на даний момент в ОВК вже прийнято близько 30% відсотків протоколів, "однак всі "ударівці" вже роз'їхалися зі скаргами по судах".

Тим часом навколо приміщення ОВК та всередині досі залишається від 30-40 невідомих людей спортивної статури та 6 правоохоронців спецпідрозділу "Беркут", "які спілкуються між собою".

По 95 округу балотується також "регіонал" Петро Мельник та "ударівець" Олександр Юраков. Між результатами кандидатів дуже незначна різниця.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News