Кандидат по 38 округу в Дніпропетровську оголосила голодування

Вівторок, 30 жовтня 2012, 19:44

Кандидат в депутати в окрузі № 38 у Дніпропетровській області самовисуванець Вікторія Шилова оголошує голодування на знак протесту проти фальсифікацій.

Про це вона повідомила у телефонній розмові, передає УНІАН.

"Сьогодні ввечері я припинила приймати їжу, завтра я офіційно оголошую голодовку. Іншого способу привернути увагу до зловживань, що відбувалися в окрузі під час передвиборчої кампанії, і до фальсифікацій у день виборів я не бачу", - заявила Шилова.

За словами кандидата, вона хоче привернути увагу громадськості до масових фальсифікацій у ході виборчого процесу, підкупу виборців та застосування адміністративного ресурсу.

Шилова також повідомила, що готує позов до суду з вимогою визнати недійсними результати виборів в окрузі №38.

"Фактів порушень у мене достатньо. Хоча я не вірю в справедливість наших судів, але подам позов заради 21% виборців, які за мене проголосували", - сказала В.Шилова.

Як відомо, за офіційними даними ЦВК, за результатами обробки 100% протоколів, Шилова посіла друге місце в окрузі №38, набравши 20,43% голосів.

З результатом 37,04% перемогу отримав народний депутат від Партії регіонів Микола Солошенко.

До складу округу №38 входять місто Новомосковськ, Новомосковський, Магдалинівський та Юріївський райони, в яких проживає 153,6 тисяч виборців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування