Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"УДАР" заявляє про провокації в окрузі Пилипишина-Левченка

Середа, 31 жовтня 2012, 11:06

У партії "УДАР" заявляють про провокації у 223 окрузі в Києві, де за перемогу борються провладний самовисуванець Віктор Пилипишин та кандидат від "Свободи" Юрій Левченко.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"31 жовтня вранці двоє молодиків з посвідченнями нібито партійної газети "УДАРу" прийшли до окружної виборчої комісії і почали провокувати представників "Свободи" на конфлікт. Коли в них почали вимагати документи і телефонувати керівництву "УДАРу", молодики швидко зникли", - заявили в партії.

В "УДАРі" наголосили, що ці люди не мають жодного стосунку ні до партії, ні до газети "УДАР".

"Сьогодні партія "УДАР" у багатьох ОВК, і зокрема у столиці, відстоює перемогу кандидатів від опозиції. Так було у 215 окрузі – де врешті виборов свою перемогу свободівець Юрій Ільєнко. У 216, де в комісії чергував Олексій Давиденко, щоб не вкрали голоси за кандидата від "Батьківщини" Ксенію Ляпіну. А представник "Батьківщини" Володимир Бондаренко допомагав кандидату від "УДАРу" Віктору Чумаку побороти ресурс і маніпуляції Олеся Довгого у 214 окрузі", - йдеться в заяві партії.

В "УДАРі" наголосили, що влада використовує сьогодні усі методи, щоб "вкрасти перемогу кандидатів від опозиції в мажоритарних округах" – від тиску на комісії та адмінресурсу до провокацій, щоб демократичні сили спільно не змогли захистити результати виборів.

"УДАР" і надалі разом з колегами по опозиції відстоюватиме перемогу кожного кандидата від демократичних сил", - наголосили в партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...