Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Одесою зіткнулися 40 машин

Середа, 31 жовтня 2012, 11:44

На окружній дорозі в Одесі сталося масштабне ДТП, учасниками якого стали близько 40 автомобілів.

Як повідомляє ІА "Міст Одеса" з посиланням на "Траса Е-95", аварія сталася в районі Куяльницького лиману близько 19.00 30 жовтня.

За словами очевидців, водій мікроавтобуса "Газель", який рухався  в сторону Куяльницького лиману, під час поломки не включив аварійні сигнали.

Внаслідок цього, водій хури не встиг загальмувати перед автомобілем, що зупинився посеред дороги. Вантажівка вдарила мікроавтобус ззаду по дотичній, однак автомобілістові вдалося направити великовантажний автомобіль у відбійник.

Хура на великій швидкості влетіла в огорожу й знесла її. Удар був такої сили, що перекинулася відкидна кабіна хури і вилетіла на смугу руху із протилежної від відбійника сторони.

Через кілька хвилин невстановлений чорний джип, наближаючись по трасі до місця аварії, різко повернув на зустрічну смугу руху, а водії двох автомобілів "Жигулі", що їхали позаду, почали різко гальмувати. Після цього ще одна хура також почала різко гальмувати.

Але зробити екстрене гальмування не вдалося ще одному великовантажному автомобілю, навантаженому кількома тоннами металу, який рухався позаду порожньої хури.

У результаті вантажівка на повному ходу врізалася в машини, що зупинилися попереду. Водій вантажівки зумів направити його у відбійник. 

Крім перерахованих автомобілів, які потрапили в епіцентр аварії, у ДТП також постраждало ще близько 35 інших машин, які їхали по трасі позаду й під час різкого гальмування через аварію зіткнулися одна з одною. Вони утворили довгий "паровозик", але отримали незначні пошкодження.

Незважаючи на масштаб аварії, ніхто з її учасників не постраждав. Разом з тим, у результаті інциденту на окружній дорозі утворився великий затор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування