Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губський звинувачує Шевченка у тиску і заявляє: "Не відступлю"

Середа, 31 жовтня 2012, 13:49

Кандидат у депутати Богдан Губський заперечує, що з його провини паралізована робота комісії в 197 окрузі в Черкаській області.

У заяві, поширеній його прес-службою, він звинувачує у цьому представників об’єднаної опозиції.

За словами Губського, 30 жовтня діяльність окружкому в 197 окрузі була "фактично паралізована", але не через його дії, як стверджують у "Батьківщині", а внаслідок "незаконного силового та психологічного втручання в роботу ОВК окремих народних депутатів, кандидатів в народні депутати та їхніх представників".

"Вся діяльність ОВК 30 жовтня проводилася в атмосфері силового та психологічного тиску і залякування, що призвело до її фактичного блокування", - заявляє він.

Губський стверджує, що "за весь час роботи окружної виборчої комісії він з’явився в приміщенні ОВК лише один раз – 30 жовтня під час технічної перерви" через інформацію про спробу заблокувати роботу ОВК.

Як сказано у повідомленні, біля приміщення ОВК він побачив "групу молодиків спортивної зовнішності, які зробили спробу не допустити Богдана Губського до приміщення ОВК".

А у приміщенні окружкому деякі народні депутати, кандидати у нардепи та їхні представники, за даними Губського, близько 40 осіб, "порушували всі можливі закони щодо процедури підведення підсумків голосування, визначення їх результатів та здійснювали тиск на членів ОВК".

"Так, народний депутат Андрій Шевченко, що на той час був присутній на засіданні ОВК, з папірця надиктовував дані невідомого походження щодо результатів голосування, які змушував вносити до електронної системи ЦВК "Вибори", при цьому заходив до серверної кімнати, що є прямим порушенням закону", - заявляє Губський.

Він додає, що члени окружкому після трьох діб роботи "знаходяться на межі фізичного та психологічного виснаження – так, два члени ОВК знепритомніли прямо на робочому місці, трьом з них довелося кілька разів викликати "швидку допомогу", а деякі зі членів ОВК були госпіталізовані".

За твердженням Губського, у 197 окрузі намагаються "сфальсифікувати результати голосування шляхом психологічного тиску на членів ОВК".

"Одночасно розгортається кампанія дезінформації щодо перебігу подій на 197-му виборчому округу", - обурюється він.

Губський збирається "до кінця відстоювати законність підведення результатів голосування".

"Відчуваю за собою підтримку тисячі виборців Черкащини, які довірили мені представляти їх інтереси у парламенті, і яких я не зраджу за жодних обставин. В мене немає сумніву, що при чесному підрахунку я матиму більшість голосів", - заявляє він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...