У Черкасах проти ОВК вже направлено 200 скарг до суду

Середа, 31 жовтня 2012, 17:33

Щодо роботи окружної виборчої комісії №194 у Черкасах вже направлено до суду 200 скарг від провладних і технічних кандидатів.

Про це повідомляє один з лідерів об'єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко, якого цитує прес-служба партії.

Станом на 18 годину ОВК відновила перерахунок голосів.

Як відомо, на даному окрузі один з лідерів об’єднаної опозиції "Батьківщина" на Черкащині Микола Булатецький переміг провладного кандидата Валентину Жуковську з відривом у 12 з половиною тисяч голосів, виборовши перемогу на 80 з 82 виборчих дільниць округу.

Томенко повідомив, що на даний момент під окружною комісією знаходяться депутати Партії регіонів та депутати БЮТ, а також прихильники як однієї, так й іншої політичної сили.

За словами політика, люди не розходяться, бо "всі прекрасно розуміють, що коли ми кажемо "Черкаська влада", то маємо на увазі провокація або протистояння, тому всі очікують, що без чергової провокації не завершиться". Саме тому, додав він, і відбувається чергування.

Томенко також поінформував, що майже 200 скарг від провладних і технічних кандидатів було направлено до суду.

Коментуючи дану ситуацію, Томенко також назвав парадоксом ситуації, що Булатецький переміг майже на всіх дільницях округу, програвши лише на закритих дільницях у СІЗО і тюрмі.

"Тому для того щоби Жуковська перемогла треба ліквідувати результатами голосування на всіх дільницях, залишивши лише голоси із СІЗО і тюрми", - зауважив він.

Підсумовуючи, політик назвав два можливих варіанти розвитку подій. Це, на його переконання, або чергове затягування, або спроби через суд визнати вибори на даному окрузі недійсними.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування