Німецькі лікарі збираються до Тимошенко

Субота, 10 листопада 2012, 10:38

Лікарі німецької клініки "Шаріте" планують відвідати екс-прем'єра Юлію Тимошенко наступного тижня.

Про це повідомила дочка Тимошенко Євгенія у п’ятницю в інтерв’ю Радіо Свобода.

"Так, звичайно, вони планують (приїхати). Сьогодні до мене зателефонував професор Айнгойпль (голова правління клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль) і сказав, що вони дуже стурбовані, що вони планують приїхати протягом наступного тижня, якщо вона не зупинить голодування, а також поговорити про її подальше лікування", - сказала Євгенія Тимошенко.

"Вони також кажуть, що переведення її до в’язниці може взагалі призвести до інвалідності. Тому це також дуже небезпечно", - зазначила дочка екс-прем'єра.

Вона також висловила сумнів у тому, що Тимошенко зможе взяти участь у судовому засіданні у справі ЄЕСУ 13 листопада.

"Я сумніваюся в цьому. Тому що більшу частину часу вона лежить. І, звичайно, після того, як вона відмовилася від процедур у зв’язку з заявою німецьких лікарів, стан її здоров’я погіршився. В неї постійний біль. Тобто вона не може самостійно рухатися. Я думаю, що в такому стані їй неможливо буде приїхати до суду", - сказала Євгенія.

Вона повідомила, що мала телефонну розмову з матір'ю у четвер.

"Я змогла поспілкуватися з нею вчора. Їй надали можливість 5 хвилин поспілкуватися зі мною по телефону, а також з її мамою. Ця можливість трапляється дуже рідко, тому ми були дуже раді почути її", - зазначила дочка, додавши, що не бачила Тимошенко вже тиждень.

Як відомо, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікацій на виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування