У Луценка виявили ще й серцеві захворювання – дружина

Субота, 10 листопада 2012, 12:19

У екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка при обстеженні 8 листопада виявили серцеві захворювання.

Про це повідомила дружина Луценка Ірина після телефонної розмови з чоловіком у п’ятницю ввечері, повідомляє в суботу прес-служба "Народної самооборони".

Ірина Луценко повідомила, що після ознайомлення із офіційними повідомленнями ДПтСУ про медичні огляди та задовільний стан здоров’я Луценко написав заяву на ім’я начальника колонії Ю.Орловського.

"У своїй заяві Луценко вказав про різке погіршення стану його здоров’я. За два останні тижні його самопочуття погіршилося через сильні безперервні болі, на тілі проявилися алергічні реакції, зменшилася рухлива активність. Через це він змушений перебувати на постійних знеболювальних уколах та медикаментах", - зазначила вона.

"Луценко у своїй заяві вимагає від керівництва Менської ВК №91 забезпечити його необхідним медичним лікуванням у стаціонарному спеціалізованому закладі для усунення фізичних болів, які постійно турбують його", - сказала вона.

"Він також вказав, що після обстеження 8 листопада у медичному висновку про "задовільний стан здоров’я" лікарі додатково до усіх наявних у Луценка хвороб указали про серцеві захворювання", - зазначила Ірина Луценко.

"У висновку лікарі також рекомендували додаткове обстеження кишечника, на що Луценко заявив про свою згоду лише у випадку госпіталізації у спецзаклад та призначення лікаря, який нестиме персональну кримінальну відповідальність за його лікування та стан здоров’я", - повідомила також дружина.

Вона також додала, що у заяві її чоловік зазначив, що медичний висновок лікарів не був виданий на руки самому Луценку.

"Швидше за все, тюремники зробили це для того, аби ми не мали на руках ще один медичний документ про реальний стан здоров’я Юрія Луценка та можливість оприлюднення його в пресі", - уточнила дружина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News