Гриценко не бив Яценюка і сподівається, що "уродів" у списку буде мало

Субота, 10 листопада 2012, 23:10

Об'єднана опозиція, УДАР і ВО "Свобода" оголосять план подальших дій проти фальсифікацій виборів у понеділок о 18:00 на мітингу біля ЦВК.

Про це повідомив один з лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко в суботу в ефірі 5 каналу.

"В понеділок о 18 годині біля ЦВК ми скликаємо людей, і чітко буде заявлена позиція вже не тільки "Батьківщини", а трьох політичних сил, яка стратегія наших дій далі", - сказав він, додавши, що дуже сподівається на підтримку людей.

Гриценко також повідомив, що зараз "Батьківщина" проводить консультації з УДАРом і "Свободою" щодо можливого обнуління списків.

"Якщо буде прийняте політичне рішення, то цей варіант можливий тільки за умови, коли три політичні сили приймають таке рішення – не тільки "Батьківщина", але й "Свобода", і УДАР. І коли в нас буде 150 депутатів, які готові відмовитися від прийняття присяги, тоді юридично, згідно Конституції, Верховна Рада нелегітимна", - сказав політик.

За його словами, згідно з результатами виборів, до нового парламенту пройшли 180 депутатів від опозиційних сил.

Він додав, що зараз проходять консультації навіть із тими кандидатами списку, які не пройшли до парламенту, а також із тими, хто вкладав свої ресурси у вибори на мажоритарних округах.

"Зараз лідери партій розмовляють з кожною людиною, яка потрапила в список чи ні. Я знаю, що будуть уроди, які поведуться на те, що вони потрапили і не підуть. Я дуже сподіваюся, що таких буде мізерна кількість, і в нас залишиться 150 людей, які покажуть владі справжню силу", - сказав Гриценко.

Коментуючи своє висловлювання про те, що йому "так і підмиває кой-кому дати в морду, за оте "переможне" визнання повторних виборів у п'яти округах", маючи на увазі Яценюка, Гриценко сказав: "До рукоприкладства у нас не дійшло, все в порядку".

"Я не доставлю радості владі і не буду тішити її тими проблемами тактичними й іншими, які можуть виникати в стані опозиції. Наша думка чітка, зрозуміла і вона підтверджена Радою опозиції, і її поділяє Арсеній Яценюк", - додав політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування