Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція проведе люстрацію в своїх рядах – Гриценко

Субота, 10 листопада 2012, 23:26

У майбутньому Об'єднана опозиція "Батьківщина" проведе люстрацію в своїх рядах.

Про це заявив один з лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко в суботу в ефірі 5 каналу, коментуючи інтерв’ю "Українській правді" переможця-самовисуванця по мажоритарному округу 98 Сергія Міщенка, який заявив, що керівник київського обласного штабу "Батьківщини" вимагав у нього гроші за зняття кандидата від Об'єднаної опозиції на його користь.

"Розбір польотів попереду", - сказав Гриценко.

"Коли ми вимагаємо люстрації від влади, то так само, а можливо, найперше, маємо провести очищення всередині себе. Це не зараз, коли ми воюємо, але це обов’язково має бути зроблено. Тому що дуже багато є питань і всередині", - зазначив він.

Гриценко також запевнив, що між опозиційними силами немає боротьби за те, хто буде єдиним кандидатом на президентських виборах 2015 року.

"Немає цієї теми. І на засіданнях ради Об'єднаної опозиції Батьківщина ця тема жодного разу не звучала. Це підтвердять усі члени ради", - сказав він.

За словами Гриценка, він сам іще місяць тому заявив лідерам Об'єднаної опозиції Олександру Турчинову і Арсенію Яценюку, що не претендує ані на посаду голови фракції в парламенті, ані його першого заступника чи заступника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...