Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Портнов проти того, щоб кандидат від влади переміг шляхом дискредитації суду

Понеділок, 12 листопада 2012, 07:18

Радник президента Андрій Портнов вважає далекими від інтересів країни дії деяких кандидатів від влади на своїх округах та в судах.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна, відповідаючи на запитання, чи можна було запобігти масовим абсурдним рішенням судів, які призвели до політичної кризи. 

"Я за цей напрямок не відповідаю, але можу сказати одне - деякі кандидати, до якої би політичної сили вони не належали, переплутали свої особисті інтереси з державними", - сказав він.

"Держава не зацікавлена в тому, щоб кандидат від влади переміг шляхом дискредитації інститутів влади й дискредитації суду", - заявив він.

"Тому я особисто вважаю, що чіплятися за мандат за допомогою таких маніпуляцій для самого кандидата - добре, а для держави - дуже погано. І я вважаю дуже далекими від інтересів країни дії дуже багатьох депутатів і кандидатів, що претендують на звання шановних", - підкреслив він.

"Дискредитувати судову систему дуже легко. Відновлювати репутацію потім дуже важко", - додав він.

Як відомо, на 94 окрузі за допомогою судів Окружком отримав можливість визнати недійсним голосування на 27 дільницях, у такий спосіб викресливши 30 тисяч голосів і віддавши перемогу "регіоналці"  Тетяні Засусі.

До цього в перегонах лідирував кандидат від опозиції Віктор Романюк. Він отримував на 10 тисяч голосів більше, ніж Засуха.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...