Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Тимошенко 15-й день голодує проти фальсифікації виборів

Понеділок, 12 листопада 2012, 17:27

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко практично увесь час лежить, їй важко писати й спілкуватися.

Про це в понеділок повідомив захисник Сергій Власенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Стан Юлії Володимирівни я б оцінив як складний. Юлія Володимирівна практично увесь час лежить. Я ще раз нагадаю, що в кімнаті для зустрічей із захисниками є спеціальний ортопедичний тапчан, і Юлія Володимирівна увесь час на ньому лежить", - сказав Власенко.

"Вона серйозно втратила вагу. Я її бачив перед цим у четвер. Навіть у порівнянні із четвергом вона значно схудла. При цьому їй досить важко писати й спілкуватися. Вона знесилена", - додав він.

Власенко нагадав, що екс-прем'єр голодує вже 15-й день. За його словами, незважаючи на погіршення фізичного самопочуття, її "моральний дух залишається незломленим".

"Моральний дух – не дочекаються вони. Моральний дух абсолютно незломлений, і повірте, я переконаний у тому, що вони дуже хотіли б, щоб вона зламалася. Вони не дочекаються", - сказав Власенко.

Як відомо, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування в знак протесту проти фальсифікації результатів парламентських виборів.

13 листопада в Харкові повинне пройти чергове судове засідання в справі ЄЕСУ. За інформацією Державної пенітенціарної служби України, Тимошенко знову відмовилася від участі в засіданні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...