Чиновник МВС про справу Мазурка: Поспішати нам нікуди

Четвер, 15 листопада 2012, 16:06

Міліція не буде завершувати слідство у справі про розстріл охоронців в "Каравані", поки не встановить всі обставини події.

Про це заявляє начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник, пише "Інтерфакс-Україна".

За його словами, міліція також буде встановлювати можливу причетність Ярослава Мазурка до скоєння не тільки цього злочину, але й інших подібних.

"Ми не завершимо слідство і не будемо поспішати приймати рішення до того часу, поки не відповімо собі на всі питання", - сказав Фаринник.

За його звалити, необхідно встановити, чи були у Мазурка спільники, хто допомагав йому ховатися, чим він займався протягом останніх кількох років, де він взяв зброю.

"Ми поетапно відпрацьовуємо його на причетність до інших злочинів, де він знаходився весь цей час, чи були у нього спільники - ця робота ще довго буде проводитися", - зазначив Фаринник.

"Поспішати нам нікуди, тому що ще є дуже багато злочинів, які не розкриті, вчинені способом, схожим на той, яким було скоєно вбивство в "Каравані", - підкреслив він.

Начальник Головного слідчого управління МВС повідомив, що в середу міліція дала дозвіл дружині Мазурка на поховання тіла, але поки вона ще його не забрала.

Разом з тим, за словами Фаринник, експертиза тіла ще не завершена.

Він запевнив, що слідство жодним чином не буде "вішати" на цю людину раніше нерозкриті злочини.

"Ніяких спеціальних підходів до того, щоб списати нерозкриті злочини на ту людину, якої вже немає в живих, не буде", - заявив Фаринник.

За його словами, у родичів Мазурка є можливість найняти адвокатів і захищати його в суді.

Як відомо, 7 листопада недалеко від станції метро "Сирець" у Києві знайшли тіло людини, схожої на Ярослава Мазурка, розшукуваного за підозрою в убивстві 26 вересня трьох охоронців ТРЦ "Караван". При ньому були документи Мазурка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування