Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода": суд продовжив "свободівцю" термін утримання під тиском

П'ятниця, 16 листопада 2012, 15:44

Суд продовжив термін тримання під вартою "свободівця" Артема Семеніхіна до 10 діб, повідомляє ВО "Свобода".

"Святошинський районний суд не знайшов жодних підстав для арешту свободівця Артема Семеніхіна. Відтак під тиском міліційної мафії суд продовжив термін тримання під вартою до 10 діб – "для додаткового з`ясування обставин справи", - йдеться в заяві партії.

"Свобода" вважає це рішення незаконним і таким, що засвідчує: "справа затриманого свободівця Артема Семеніхіна має яскраво виражений політичний підтекст".

13 листопада представники Святошинського райвідділу УМВС у Києві провели обшук в оселі керівника Конотопської районної організації ВО "Свобода", кандидата від об'єднаних сил опозиції в окрузі №159 Артема Семеніхіна, після чого затримали його на 72 години.

Джерело стверджувало, що на Семенихіна правоохоронцям поскаржилися київські підприємці і що отримані ним кошти від незаконної діяльності склали близько 1,5 мільйонів гривень щомісяця.

"Свобода" ж стверджувала, що Семеніхін брав активну участь у захисті результатів волевиявлення біля виборчого округу №223 у Києві і був опонентом кандидата від влади Андрія Деркача на виборах, тож "усі події щодо свободівця слід розцінювати як продовження політичних переслідувань і тиску влади на представників опозиції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування