Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Рівному ливарники у облради вимагали зарплату

П'ятниця, 16 листопада 2012, 19:07

Близько сотні працівників рівненського ливарного заводу пікетували сесію Рівненської обласної ради з вимогою вирішити питання виплати заробітної плати.

Упродовж кількох років навколо Рівненського ливарного заводу тривають суди, постійно змінюються власники, повідомляє "Радіо "Свобода".

Частина акцій заводу належить державі.

Реклама:
 

З початку року на підприємстві назбиралося близько 5 мільйонів зарплатного боргу, з квітня виробництво простоює через борги перед енергетиками.

Під час попереднього пікету, який ливарники провели у липні, глава обладміністрації Василь Берташ зустрівся з інвесторами заводу, які пообіцяли, що зарплата буде негайно виплачена, а з 4 липня завод запрацює.

Під час спілкування з пікетувальниками заступник глави Рівненської облдержадміністрації Володимир Новак зауважив, що влада не має права втручатись у діяльність закритого акціонерного товариства і змінювати його керівників.

ВІДЕО ДНЯ

Новак вважає єдиним виходом для акціонерів проведення загальних зборів і зміну керівництва. Нині заводом керує компанія "Українське машинобудування".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування