Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черкасах для захисту голосів на виборах створили Революційний комітет

Субота, 17 листопада 2012, 21:11

Члени опозиційних партій утворили в суботу в Черкасах Революційний комітет захисту голосів виборців.

Як передав "Інтерфакс-Україна", в створенні комітету взяли участь члени партій ВО "Батьківщина", "УДАР" і ВО "Свобода", а також представники громадських організацій.

Комітет був створений з метою захистити голоси виборців, які під час парламентських виборів голосували за опозиційних кандидатів-мажоритарників у 194 і 197 виборчих округах з центрами в місті Черкаси і Канів.

Як повідомлялося, в цих двох округах ЦВК не вдалося встановити результати виборів.

Кандидат від ВО "Батьківщина" Микола Булатецький повідомив, що комітет буде збиратися щосуботи в Черкасах, в актовому залі краєзнавчого музею.

"Ми вважаємо, що потрібно проводити перевибори не по п'яти, а по всіх округах. Тільки таким чином можна мирним шляхом змінити владу в країні", - сказав Булатецький.

Він також закликав присутніх вимагати відставки голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба та начальника Головного управління МВС України в Черкаській області Валерія Дернового, оскільки, на думку Булатецького, вони сприяли виборчим фальсифікаціям.

Крім того, під час проведення Форуму демократичних сил в Черкасах у суботу Булатецький заявив, що йому погрожували напередодні виборів.

"Мені особисто за два тижні до виборів пропонували суму, яка починалася від 5 мільйонів доларів. Не для того, щоб я знявся, а щоб я просто тихенько дурником прикинувся. А мій син сказав: "Я уявляю, що ти сидиш на мішках з грошима і говориш: "Який я ідіот, чим же мені тепер займатися?". За день до виборів мені передали, що "якщо ти станеш депутатом, то тебе пристрелять, а на твоє місце законно прийде інший депутат", - розповів Булатецький.

Він також сказав, що знає людей, які йому пропонували гроші і погрожували, але не буде називати їхні імена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування