Міліція не впевнена, що син екс-губернатора скоїв самогубство

Неділя, 18 листопада 2012, 09:10

Міліція поки не може констатувати, що син екс-губернатора Закарпаття Івана Різака Олексій загинув в результаті самогубства.

Про це заявила ТСН завідувач сектора зв'язків з громадськістю УМВС України в Закарпатті Ганна Валюк.

"Констатувати, що це було самогубство, міліція поки не може. Ведеться розслідування. Слідчі працюють для того, щоби прийняти правильне рішення: чи про порушення кримінальної справи, чи про відмову", - розповіла вона.

23-річний Олексій був єдиною дитиною у батьків, власної родини ще не мав. Хлопець нещодавно закінчив Харківський національний університет. Саме у Харкові родина екс-губернатора жила останні 4 роки.

У суботу з'явилася інформація, що Олексій Різак у п’ятницю ввечері стрибнув із 15-го поверху 16-поверхівки. Перед цим він нібито побував у будинку дівчини, залишивши там цінні подарунки та квіти. Тоді повернувся додому, взяв таксі та поїхав до 16-поверхівки, взявши лише паспорт та мобільний.

Після Помаранчевої революції Івана Різака звинуватили в організації масових заворушень під час виборів і умовно засудили до 5 років позбавлення волі. Невдовзі Верховний суд скасував цей вирок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News