Луценко сподівається на суд над Печерським судом

Вівторок, 20 листопада 2012, 09:54

Юрій Луценко сподівається, що Апеляційний суд Києва проведе чесний розгляд його справи.

Про це він заявив на засіданні суду у вівторок.

"Чесно кажучи, я не бачу підстав для розгляду моєї справи. Мені по ній залишилося сидіти 40 днів, тому можна було б махнути рукою. Але я сподіваюся, що це буде суд над Печерським судом", - сказав Луценко.

"Може хоч один суд залучить всіх свідків, а не третину. Заслухає Донського, якого спочатку залучили в якості свідка, а потім обкакались", - зазначив він.

Луценко також заявив клопотання про зустріч зі своїми захисниками, "бо в Менському таборі мені не дали зустрітися з захисниками, мого захисника Ірину Луценко не пускали без жодних причин".

"Мені пропонували спілкуватися з Фоміним через телефон, який прослуховують. Це підтвердила спостерігач пані Дуглас, яка почула в слухавці четвертий голос", - поскаржився Луценко.

Після цього суд оголосив перерву на півгодини, щоб Луценко мав змогу поспілкуватися з захисниками. Водночас у перерві він також поспілкувався з Олександром Турчиновим, Сергієм Власенком та сфотографувався з Олександром Квасьневським.

Згодом Турчинов розповів, що вони з Луценком обговорили питання побудови єдиної партії на базі партії "Батьківщина", питання членства в партії та перші дії у парламенті. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування