Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кривднику побитої у Миколаєві дівчини дали 15 років

Середа, 21 листопада 2012, 18:00

Апеляційний суд Миколаєва ухвалив рішення у справі про жорстоке побиття Саші Попової.

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Суд частково задовольнив клопотання прокуратури і "накинув" засудженому Олександру Косінову ще 2 роки за замах на вбивство дівчини.

Плюс 2 роки суд присудив йому за крадіжку мобільного телефону Саші. В результаті часткового складання вироків загальний термін ув'язнення Косінова склав 15 років.

Сyдді розглянули матеріали справи, які стосувались характеристик Косінова і стану здоров'я його та його сина Микити 2008 року народження.

Зокрема, це довідки з військомату, з психіатричної лікарні, акті медкомісії військомату, свідоцтво про народження дитини, довідці лікарсько-консультаційної комісії (ВЛК) про стан здоров'я дитини, xapaктepиcтики засудженого.

Як відомо, Косінов не служив в армії через стан здоров'я. Сyд виявив, що він лікувався у нeвpoпaтoлoгa у військовому шпиталі, лікування було призначено комісією військкомату. Хворобу спровокувала травма голови, яку він отримав у 2005 році. Згідно довідки ВЛК його син також хворий.

Згідно з рішенням суду першої інстанції Косінов отримав 12 років позбавлення волі.

На питання, якого покарання вона хоче для свого кривдника, Саша відповіла – 30-40 років тюрми, бо він не повинен ходити серед людей.

А під час засідання Косінов особисто попросив у дівчини пробачення за страждання, які він їй приніс. На що Саша відповіла: "Чим мені твої вибачення допоможуть? Я що, від цього ходити почну?".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: