Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для бази відпочинку Нацбанку купили скляний ліфт за півмільйона

Четвер, 22 листопада 2012, 10:54

Управління Національного банку в Івано-Франківській області уклало угоди з ТОВ "БМС-Захід" на придбання 15 телевізорів та іншої побутової техніки на 334 тисячі.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Серед іншого придбані телевізори 3D Sony з діагоналлю 55 дюймів по 23 тисячі гривень, домашній кінотеатр з функцією караоке за 4 тисячі, холодильники Polair по 16 тисяч.

В номери бази відпочинку та для більярдної придбано невеликі холодильники Liebherr ТР 1414 по 3,5 тисячі гривень та ін.

Техніку необхідно доставити до оздоровчого комплексу "Прикарпаття" в Яремче до кінця року.

Раніше для бази було придбано два ліфти у ПрАТ "Отіс". Внутрішній пасажирський ліфт на чотири зупинки та 10 м придбано за 365 тисяч.

Ще 530 тисяч коштував панорамний ліфт (400 кг), розрахований на дві зупинки. Цей ліфт виконано з нержавіючою сталі, а двері та одна стіна – зі скла.

Окрім цього Нацбанк придбав для своєї бази відпочинку коштовні меблі за 2,30 мільйонів, обладнання комплексної системи безпеки та пожежної сигналізації за 377 тисяч, обладнання інтегрованої телекомунікаційної системи – 1,60 мільйонів, обладнання системи вентиляції і кондиціювання – 1,69 мільйонів, обладнання системи опалення – 662 тисяч.

Як відомо, Нацбанк будує цей комплекс з 2010 року. Спочатку вартість будівництва було оцінено у 30,66 мільйонів гривень., ще 6 мільйонів коштували проектні роботи.

Однак в серпні цього року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн грн. – Нацбанку знадобилось встановити джакузі, барбекю, каміни, влаштувати зовнішній панорамний ліфт та виконати ряд інших робіт.

Відтак загальна вартість облаштування бази "Прикарпаття" сягає вже 86,67 млн грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування