Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держзвинувачення не збирається відмовлятися від справи Тимошенко

П'ятниця, 23 листопада 2012, 14:42

Держзвинувачення не бачить підстав для закриття кримінальної справи про зловживання корпорації ЄЕСУ щодо Юлії Тимошенко.

Про це заявила держобвинувач Марина Капінос журналістам у п'ятницю, коментуючи клопотання Тимошенко та її захисту про закриття кримінальної справи.

"Ми вважаємо, що ніяких підстав для призупинення та закриття кримінальної справи немає. Тим більше, що ці питання розглядаються на певній стадії судового процесу, а оскільки ми ще не почали судовий розгляд справи до цих питань ми ще не дійшли ...", - заявила Капінос , повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми бачимо, що підсудна не бажає приходити в судове засідання і давати суду свої пояснення", - додав вона.

Представник держобвинувачення відмовилася коментувати твердження захисника екс-прем'єра Сергія Власенка про безпідставність звинувачень пред'явлених його підзахисній, а також його тезу про те, що їй пред'явлені звинувачення, які можуть бути пред'явлені лише посадовим особам підприємства, хоча Тимошенко на той момент вже була народним депутатом.

"Я зможу прокоментувати питання, які стосуються обвинувачення, тільки після оцінки досліджених доказів на судовому засіданні", - сказала Капінос.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування