Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступником Льовочкіна може стати губернатор Кіровоградської області

Понеділок, 26 листопада 2012, 07:23

Заступником голови адміністрації президента може стати голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Ларін.

Про це пише газета Комерсант-Україна з посиланням на джерела.

Його називають найбільш реальним претендентом на перехід в адміністрацію президента.

Отримати коментар Сергія Ларіна  не вдалося — він у відпустці до 3 грудня й зараз перебуває за межами України.

Його прес-секретар Вікторія Талашкевич заявила, що чула від журналістів про можливість переходу Ларіна в адміністрацію президента, однак в ОДА таку інформацію не мають. 

Новому заступнику глави АП буде доручений той же фронт роботи, що й попереднику – Станіславу Скубашевскому,- регіональна й кадрова політика, контроль за діяльністю керівників обласних і районних державних адміністрацій.

Інший співрозмовник видання також сказав, що цілком імовірно, що на вакантну посаду буде призначений діючий керівник однієї з облдержадміністрацій. Однак він не уточнив, про кого саме мова йде.

Ларін - член президії політради ПР і народний депутат III-VI скликань, він був призначений головою ОДА на початку 2010 року, хоча колись його трудова діяльність не була пов'язана з Кіровоградом — він працював у Донецькій області й у Києві. 

Про довірчі відносини між Ларіним і главою держави свідчить і той факт, що молодший син президента, депутат Віктор Янукович, на початку року був призначений куратором Кіровоградської області від ПР.

Він зробив кілька ознайомлювальних поїздок в обласний центр і, як повідомляли ЗМІ, планував балотуватися по одному з мажоритарних округів, але потім обрав варіант висування за партійним списком ПР. 

Представники уряду також раніше виділяли Ларіна із всіх інших глав ОДА.

Як відомо, попередній заступник голови АП Станіслав Скубашевський був звільнений з цієї посаду у зв'язку з обранням депутатом.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування