Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович просуває шейхам бізнес Клюєва

Понеділок, 26 листопада 2012, 13:35


 Україна може побудувати для Об'єднаних Арабських Еміратів сонячні та вітроелектростанції, повідомив президент України Віктор Янукович.

"Україна сьогодні запропонувала і будівництво сонячних електростанцій" під ключ ", і вітроелектростанцій. Ми вважаємо, що у нас є тут велика перспектива", - сказав Янукович журналістам у столиці ОАЕ Абу-Дабі в понеділок, коментуючи результати переговорів з керівництвом країни.

За словами президента, ОАЕ мають інтерес для залучення поновлюваних джерел енергії, для залучення нових технологій, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Також, за словами президента, перспективним для двох країн є співробітництво в таких сферах як військова, АПК, енергетика, космічна і сфера високих технологій.

Президент України Янукович перебуває з офіційним візитом в Об'єднаних Арабських Еміратах. В рамках візиту було підписано низку двосторонніх документів про співпрацю між країнами.

Як відомо, сонячні станції в Україну будує компанія Activ Solar.

Як свідчить розслідування "Української правди", згадана станція будується компаніями, які мають відношення до братів Клюєвих і самого президента.

Керівником Activ Solar є пан на прізвище Каве Ертефай. Він - зять Сергія Клюєва.

Власність фірми Activ Solar, яка будує сонячні електростанції, в тому числі за допомогою бюджету України, та власність компаній родини Януковича, який володіє "Межигір'ям" та Сухолуччям, заведена на одну юридичну особу - Ліхтенштейнську P & A CORPORATE TRUST.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування