Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Інтері обіцяють, що людина Королевської лише проведе аудит

Понеділок, 26 листопада 2012, 13:49

Телеканал "Інтер" підписав з російським консультантом В'ячеславом Кріскевичем двохмісячний контракт для аудиту і консультаційних послуг.

Про це повідомляє Телекритика з посиланням на директора ТОВ "Національні інформаційні системи"- новинний продакшн телеканалу "Інтер" Лариса Горська.

За словами Горської, Кріскевич не керуватиме процесом виробництва новин, а управління кадровою та редакційною політикою, як і раніше, здійснює саме вона.

Вона додала, що "телеканал "Інтер" постійно прагне до вдосконалення свого ефіру, пошуку нових більш сучасних форм".

"Це стосується і одного з основних продуктів каналу - новин. Саме тому був підписаний контракт з В'ячеславом Кріскевичем, який має великий досвід роботи в новинних програмах різних телеканалів",- наголосила Горська.

Як вона зазначила, основним завданням В'ячеслава Кріскевича є проведення аудиту технічної бази НІС із метою максимального вдосконалення технології процесу виробництва новин.

"Ми впевнені, що це дозволить підняти якість наших новин на ще більш високий рівень і тим самим залучити додаткову аудиторію. В'ячеслав Кріскевіч не є, і не буде штатним співробітником НІС, і не буде керувати процесом виробництва новин. По завершенню контракту він повинен надати звіт з аналізом виконаної роботи і чіткими рекомендаціями", - сказала Горська.

Як раніше писав Мустафа Найєм у своєму блозі на УП, Кріскевич під час останньої парламентської кампанії опинився у штабі Наталі Королевської. Він займався інформаційною складовою партії Україна Вперед.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування