Луценко вразив послів США і ЄС своїм почуттям гумору

Понеділок, 26 листопада 2012, 13:50

Посол США Джон Теффт та голова представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінскій доповідатимуть урядам своїх країн про результати зустрічі з Юрієм Луценком в Менській колонії.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, що я і посол Томбінскій доповімо своїм урядам інформацію про його стан здоров'я і про те, про що ми розмовляли", - повідомив американський посол Теффт.

Зарубіжні дипломати заявили, що вражені силою волі і почуттям гумору засудженого екс-міністра, пише "ЛігаБізнесІнформ".

"Я б не сказав, що нас щось здивувало, оскільки ситуація, коли ти зустрічаєшся з людиною в тюрмі, завжди складна", - сказав Томбінскій.

За його словами, побачення тривало близько 3,5 годин. Він також повідомив, що Луценко був на близькій відстані, але їх розділяло скло, і розмовляти довелося через спеціальний телефон.

Під час зустрічі з Луценком дипломати говорили про правові аспекти його кримінальної справи, стан здоров'я та політичної ситуацію в Україні.

"Зустріч була дуже цікавою і корисною. Він свою силу духу не втратив. Він та людина, яку важко зігнути", - підкреслив Томбінскій.

У свою чергу, Теффт заявив, що задоволений тим, що влада нарешті дала дозвіл на зустріч, оскільки з таким проханням посли зверталися вже давно.

"Мене особливо вразило його почуття гумору. Незважаючи на те, що людина перебуває в таких непростих обставинах, він демонструє дивовижне почуття гумору", - сказав він.

Як відомо, сьогодні посол США Джон Теффт і посол ЄС Ян Томбінскій зустрічалися з Луценком в Менської колонії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування