Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов пояснив, чому "регіонали" у Києві програли

Вівторок, 27 листопада 2012, 11:33

У Партії регіонів вважають, що низька підтримка її виборцями в мажоритарних округах Києва на виборах викликана поганою роботою київської партійної організації.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в інтерв'ю газеті "День", повідомляють "Український новини".

"Я як керівник регіональної організації можу порівняти роботу, яка проводилася Луганською партійною організацією, і роботу, яку проводить Київська організація: тут немає дієвої партійної організації. Це й визначило результати кампанії в столиці", - сказав він.

Єфремова додав, що на політичній раді Партії регіонів буде обговорюватися ця ситуація й будуть зроблені відповідні висновки.

Київську обласну організацію ПР очолює міністр енергетики й вугільної промисловості, заступник голови партії Юрій Бойко, а київську міську - заступник Київської міської державної адміністрації Леонід Новохатько.

Раніше, 7 листопада, голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов виключив відмову від участі у виборах мера Києва через слабкі результати Партії регіонів на виборах Верховної Ради в столиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування