Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пенітенціарна служба каже, що Луценко отримує всі ліки

Четвер, 29 листопада 2012, 14:34

Державна пенітенціарна служба заявляє, що слова екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про ненадання йому лікування не відповідають дійсності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПтС.

"Ця інформаціє не відповідає дійсності. Рекомендоване медикаментозне лікування він отримує систематично, про що свідчать листки призначення та підписи на них самого Луценка про отримання медпрепаратів", - наголосили в прес-службі.

У Пенітенціарній службі відзначили, що 8 листопада у Менській виправній колонії фахівці МОЗ та ДПтС здійснили комісійний медогляд засудженого Луценка, після чого призначили йому лікування під наглядом медперсоналу колонії.

Крім того, Луценку рекомендували "інструментальне та лабораторне дообстеження стану здоров’я по профілю гастроентерології, з можливою подальшою консультацією лікарів відповідного профілю".

Як відомо, 28 листопада Луценко звернувся до начальника Менської виправної колонії №91 з заявою про блокування його лікування у колонії. За словами Луценка, упродовж 20 днів він не отримав жодної пігулки з прописаних йому фахівцями МОЗ медпрепаратів.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування