Ці вихідні будуть без морозу, але з дощами. А після них похолоднішає

П'ятниця, 30 листопада 2012, 13:43

У найближчі вихідні в Україні буде без морозів удень, місцями – дощі та мокрий сніг.

У найближчу добу на північно-західну частину країни пошириться прохолодне повітря з Центральної Європи, решта території ще залишиться в теплій повітряній масі, повідомляє "Інтерфакс" із посиланням на УкрГідрометцентр.

Уночі в західних, східних областях, Криму й Приазов’ї, вдень на більшій частині території – дощі (в основному невеликі), на заході з переходом у мокрий сніг, вдень у Криму місцями сильний дощ.

Вітер переважно південно-західний (у західній частині північно-західний) 5-10 м/с, у східних областях і південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Температура протягом доби в західних областях 0-5° тепла, у північних, Вінницькій та Черкаській областях 3-9, на решті території вночі 6-11, удень 9-14, у Криму вночі 10-15, удень 13-18°.

У Києві – вночі без суттєвих опадів, удень невеликий дощ. Температура вночі й удень 4-6° тепла. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с.

У неділю, 2 грудня, у Криму, Приазов'ї, східних і Дніпропетровській областях – дощі, місцями сильні, на решті території без суттєвих опадів, лише вдень у карпатському регіоні невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу.

Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря в західних і північних областях уночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла; у центральних областях і на Закарпатті вночі близько 0, вдень 2-7° тепла; на решті території протягом доби 6-11, у Криму вдень до 16°.

У Києві - без суттєвих опадів. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла. Вітер східний, 5-10 м/с.

А в понеділок, 3 грудня, у західних та північних областях пройде мокрий сніг, в центральних областях із дощем, в окремих районах налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, на півдні та сході дощі, місцями сильні.

Пориви вітру по всій країні, окрім заходу, 15-20 м/с, повідомляє УНІАН.

Починаючи з західних та північних областей, температура повітря поступово знизиться на 4-9°.

4-5 грудня очікується послаблення та припинення опадів і погодних явищ. Водночас температура повітря надалі знижуватиметься.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News