Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кремль: Путін здоровий, не турбуйтеся

П'ятниця, 30 листопада 2012, 14:58

В адміністрації президента Російської федерації запевняють, що здоров'я Володимира Путіна в порядку.

Про це в п'ятницю журналістам заявив голова адміністрації президента РФ Сергій Іванов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Іванова, у Путіна була легка спортивна травма.

"Володимир Володимирович у гарному фізичному стані. Прохання не переживати й не турбуватися", - сказав він.

Разом з тим помічник Путіна Юрій Ушаков назвав неетичною заяву прем'єр-міністра Японії Йосіхіко Ноди про те, що він скасував візит в Росію у зв'язку зі станом здоров'я Путіна.

"Оскільки був витік інформації, я можу сказати, що є якась домовленість про можливий візит у січні місяці, але це все буде оголошено, як це належить, після узгодження між двома сторонами", - сказав Ушаков журналістам.

Він підкреслив, що з японською стороною обговорювалося відразу кілька можливих дат приїзду глави японського уряду в Росію.

"Я десь із початку жовтня цим питанням займаюся, але займаюся в рамках повністю герметично закритого дипломатичного процесу узгодження дат. Які там дати були – просто навіть неетично говорити. Спочатку й жовтень, і листопад, і грудень, і січень фігурували, від одних відходили, до інших приходили, перейшли навіть на лютий", - сказав Ушаков.

Як відомо, раніше президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що російський президент Володимир Путін пошкодив хребет.

Пізніше прем'єр-міністр Японії Йосіхіко Нода повідомив про те, що він відмовився від грудневого візиту в Москву через погане самопочуття Путіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...