Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У столичної вчительки серед ночі відбирають житло

П'ятниця, 30 листопада 2012, 21:56

Столичну вчительку Ніну Москаленко, яка відмовляється виселятися з власного житла на Печерську, невідомі намагаються вижити силою.

Про це "Українській правді" повідомив представник партії "Свобода" Олександр Солонько.

За його словами, 30 листопада "вчительку викликали на допит у справі про вбивство її вітчима, а коли жінка близько 9 вечора повернулася додому, близько десяти невідомих не пропустили її до власного помешкання".

"Москаленко викликала міліцію. Правоохоронці, приїхавши, викликали "підмогу" і чекають. "Братки" розвели біля подвір’я багаття", - розповів Солонько.

Як повідомлялося раніше, невідомі тривалий час намагаються вижити жінку з будинку по провулку Землянський, 14, де з 50-х років жили її батьки.

Жінці належить 2/3 будинку, власник ще 1/3 будинку наразі невідомий. Однак із квітня 2012 року, від цього власника на адресу Москаленко почали надходити вимоги продати йому її частину будинку.

"Вчителька на це не погодилась. Тоді їй стали погрожувати невідомі. У середині червня група молодиків приїхала і почала розбирати огорожу будинку. Коли Москаленко вийшла, щоб їм завадити, жінку побили", - розповідають в "Свободі".

"Після цього проти Москаленко порушили кримінальну за нібито нанесення важких тілесних ушкоджень одному з невідомих, що захоплювали її подвір’я, а згодом ще одну за нібито вбивство вітчима, який помер кілька років тому", - уточнили в партії.

Попереднє судове засідання у справі про побиття відбулося 28 листопада. Наступне призначено на 10 грудня.

Крім того, за інформацією "Свободи", жінку намагаються вигнати з роботи.

"За нашою інформацією до ліцею Богуна з прокуратури прийшов лист з вимогою звільнити Ніну Іванівну з роботи. Зараз тривають перевірки всіх можливих документів і пошуки причин, щоб звільнити її", - написав Солонько на своїй сторінці мережі Фейсбук.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування