Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" Хомутинник займається лобізмом у Раді

Середа, 7 листопада 2012, 18:55

Депутат від Партії регіонів Віталій Хомутинник займається лобізмом у парламенті.

Про це свідчить фото з повідомленням IPhone депутата, яке опублікував на своїй сторінці в мережі Facebook фотокореспондент Влад Содель.

На фото видно переписку Хомутинника за якимось Тарабакіним.

 

"Google в Україні знає одного Тарабакіна, з яким міг би листуватись Хомутинник, це Тарабакін Дмитро - генеральний директор інвестиційної компанії "Dragon Capital". Хомутинника з Тарабакіним, як ми бачимо з sms, пов'язують якісь справи по ПАТ UROS (Цукровий союз Укррос)", - зазначає автор.

 

"Акції цієї компанії торгуються на ПАО "Украинская биржа" (http://www.ux.ua/ru/issue.aspx?code=UROS), а Dragon Capital є найбільшим українським торговцем акціями на цій біржі (http://www.dragon-capital.com/ru/about/o_kompanii.html)", - уточнює Содель.

"З останнього повідомлення від Тарабакіна, ми бачимо, що завдяки Хомутиннику, знову відклали якесь важливе рішення, яке певно стосується регулювання в сфері цукрового буряку... Хомутинник обіцяє притримувати його ще до кінця року", - підсумував він.

Як відомо, раніше "регіонала" Сергія Клюєва підловили на тому, що він вносив правки у законопроект з СМС повідомлення невідомого абонента Дьякона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...