Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підписав персональне голосування

Вівторок, 11 грудня 2012, 17:33

Президент Віктор Янукович підписав закон про зміни до Регламенту Верховної Ради.

Про це повідомив глава президентської адміністрації Сергій Льовочкін, передає "Інтерфакс-Україна".

"Закон буде опублікований завтра", - підкреслив він.

Льовочкін перебуває в Індії в складі офіційної делегації на чолі з президентом України.

Цей закон визначає механізм персонального голосування депутатів.

10 грудня глава Верховної Ради 6-го скликання Володимир Литвин повідомив, що підписав закон про персональне голосування народних депутатів.

6 грудня Верховна Рада внесла зміни до регламенту, які зобов'язують народних депутатів особисто реєструватися для участі в засіданнях парламенту, приймати участь в голосуванні і робити це особисто.

Відповідно до закону, перед відкриттям кожного засідання парламенту проводиться реєстрація народних депутатів особисто на підставі посвідчення народного депутата та власноручного підпису. У залі засідань депутат реєструється за допомогою електронної системи "Рада", таким чином, це робить неможливим реєстрацію депутата замість нього іншою людиною.

Голосування здійснюється депутатом особисто за допомогою електронної системи "Рада" в залі засідань, що унеможливлює голосування за депутата іншою людиною.

На засіданні Верховної Ради депутат не повинен перешкоджати розгляду питання порядку денного, в тому числі блокувати трибуну, роботі глави, а також голосуванню інших депутатів.

Народний депутат зобов'язаний під час голосування голосувати "за", "проти", "утримався". Неучасть в голосуванні народного депутата не допускається.

Верховна Рада 7-го скликання розпочинає свою роботу 12 грудня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...