Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: нам важливіше 2 комітети, ніж віце-спікер

Середа, 12 грудня 2012, 10:55

Один з лідерів партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "Микола Томенко пояснює відмову партії від посади віце-спікера бажанням контролювати більшу кількість комітетів.

Про це він сказав журналістам, повідомляють Українські новини.

"Ми підтримали кандидатуру" Свободи "Руслана Кошулинського на пост віце-спікера, тому що" Свобода "вважає, що для них важливіше мати представництво в президії парламенту, для нас важливіше мати на два комітети більше, щоб таким чином контролювати державну владу", - сказав він.

За словами Томенка, таким чином опозиція розподілить між собою квоти в комітетах і представництвах в президії.

При цьому, він повідомив, що більшість запропонувала опозиції 12 комітетів і одну спеціальну комісію з питань приватизації.

Депутат підкреслив, що такий розподіл не є чесним і справедливим, тому що коли була при владі "Батьківщина", вона пропонувала опозиції посаду першого віце-спікера і комітети, які мають контролюючі функції, наприклад, бюджетний та регламентний.

Партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "," Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка "і" Всеукраїнське об'єднання "Свобода" виступають за обрання заступником голови Верховної Ради 7-го скликання обраного депутатом від "Свободи" Руслана Кошулинського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: