Янукович не поспішає до Києва: дорогою з Індії зазирнув у Баку

Середа, 12 грудня 2012, 19:10

Президент України Віктор Янукович в Баку провів зустріч із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.

Як повідомляє прес-служба президента, під час неї "було обговорено питання розвитку двосторонніх відносин між країнами".

На початку зустрічі Янукович зазначив, що спеціально відвідав Баку, оскільки в українсько-азербайджанських стосунках існує багато питань, які потребують обговорення.

"Азербайджан за останні роки зробив великий крок у своєму розвитку. Україна радіє таким успіхам друзів", - заявив він.

Янукович також зазначив, що цього дня відзначається 9-та річниця від дня смерті загальнонаціонального лідера Азербайджану Гейдара Алієва.

За словами президента, дружба між Україною та Азербайджаном, закладена саме Гейдаром Алієвим, продовжуватиметься й надалі.

Президент Азербайджану, у свою чергу, відзначив прогрес у всіх напрямках розвитку відносин між країнами. Він наголосив, що Азербайджан розраховує на продовження плідної співпраці з Україною.

Ільхам Алієв також зазначив, що під керівництвом Віктора Януковича Україна впевнено рухається шляхом прогресу.

"Україна йде впевнено вперед шляхом розвитку, прогресу. Сьогодні є чіткі перспективи розвитку вашої країни", - сказав президент Азербайджану.

Прес-служба уточнює, що зустріч Януковича з азербайджанським колегою в Баку "відбулася на зворотному шляху президента по завершенню державного візиту до Республіки Індія".

Як відомо, 12 грудня у Києві скандально і поки що безрезультатно розпочала свою роботу Верховна Рада 7 скликання: відбулися сутички, блокування та спроби домовитися.

Президент Янукович на перше засідання нового парламенту не прийшов, а продовжував свій візит до Індії, який розпочався ще 9 грудня.

Його відеозвернення до Верховної Ради у парламенті так і не показали через події в залі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: