Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київ розчищають від снігу у борг - Попов

Четвер, 13 грудня 2012, 07:22

Зараз Київ від сніжних заметів, у зв'язку з дефіцитом коштів, прибирають у борг, заявляє голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов.

Як сказав він в ефірі "5 каналу" в середу, гроші для прибирання вулиць столиці з’являться тільки після Нового року.

"Сьогодні велика кількість і людей, і техніки працює безкоштовно, бо ми звернулися, у нас справді надзвичайна ситуація, і велика кількість підприємств і організацій допомагають просто так", - цитує Попова "ЛІГАБізнесІнформ".

"Що стосується січня й лютого, то ми з нетерпінням чекаємо Нового року, тому що ситуація з початком нового бюджетного року, на нашу думку, стабілізує той дефіцит коштів, який сьогодні в нас є у грудні", - повідомив голова КМДА.

Як відомо, 11 грудня в Києві оголосили надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального масштабу. У той день через снігопад у місті утворювалися багатокілометрові затори. Згідно з даними сервісу Яндекс.Пробки, завантаженість автодоріг склала 10 балів із 10 можливих. 

До ліквідації наслідків складних погодних умов у Києві залучали військовослужбовців Збройних сил України. У цілому до ліквідації наслідків негоди залучили понад 1500 військовослужбовців столичного гарнізону, а також близько 20 одиниць військової техніки, у тому числі полкові землерийні машини ПЗМ-2.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування