Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Луценка поскаржився на Вищий спецсуд

Четвер, 13 грудня 2012, 11:38

Захист Юрія Луценка подав скаргу на Вищий спецсуд із розгляду цивільних і кримінальних справ за затягування з призначенням розгляду справи щодо першого вироку екс-голові МВС.

Відповідна скарга була подана адвокатом Олексієм Баганцем до Київського окружного адміністративного суду 12 грудня, повідомила "Українській правді" керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган.

Вона наголосила, що пройшло вже 4 місяці з того часу, як захист Луценка подав скаргу до Вищого спеціалізованого суду на рішення Печерського райсуду Києва у справі Луценка щодо зловживання службовими повноваженнями голови МВС на користь його водія.

"Адвокати Луценка розуміли, що, можливо, це (зволікання) було пов’язане з виборами, що судді не хотіли розглядати це до виборів – його касаційну скаргу, – але вже після виборів пройшло, дай Боже, скільки часу і досі так і не призначили цю дату (розгляду)", - зазначила Сарган.

"Тобто суддя вже реально порушує всі норми закону, які визначені для того, щоб розглядати скаргу у суді", - додала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування