Табалов-син: Що я тепер мушу застрелитися, чи що?

П'ятниця, 14 грудня 2012, 17:01

Народний депутат Андрій Табалов заявив, що не збирається входити ні до фракції "Батьківщина", ні до фракції Партії регіонів.

Про це він заяви на прес-конференції в Кіровограді, пише місцеве видання "Кіровоград весь".

"На мою думку ажіотаж навколо цих подій необґрунтований. Так, я не написав заяву у фракцію "Батьківщина" і тепер вже й не писатиму. Я поясню, чому не зробив цього на першому засіданні фракції", - сказав він.

"Я позафракційний і не планую входити, ані до "Батьківщини" ані до фракції Партії регіонів", - заявив нардеп.

Він також повідомив, що нічого не винен "партійним босам". за його словами, у нього був окремий штаб, який він сам фінансував, "хоча допомога була".

"Я заявляю, що ні за Азарова, ні за Рибака я не голосував, моєю карткою ніхто не розпоряджався", - сказав Табалов.

"Я знаю, що виборці голосували за мене також і тому, що я йшов від опозиції, я це усвідомлюю. І сьогодні я не ховаюсь від людей і від камер. Розумію, що дехто може розчарований. Я можу вибачитись перед кіровоградцями за те, що не проінформував їх заздалегідь", - повідомив він.

Табалов переконаний, що нікого не зраджував.

По закінченню прес-конференції до Табалова підійшла жінка, яка представилась однією з агітаторів його виборчої кампанії та звинуватила новообраного нардепа в непорядності.

Жінка заявила, що їй соромно дивитися в очі виборцям, яких вона загітувала проголосувати за Андрія Табалова.

"Ви знаєте, як називають вас і мене після вашого вчинку виборці, які, до речі, не хотіли голосувати за вас, а я їх переконала? Навіть не зручно казати, але я все ж таки озвучу. Вас називають "пєтух", а мене "квочка". Бо я з вами носилася і вирощувала, фактично", - цитує слова жінки видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування