Опозиція заявляє про порушення на виборах у Єнакієвому

Неділя, 16 грудня 2012, 18:16

Низьку явку на виборчі дільниці під час виборів міського голови Єнакієвого члени комісій компенсують численними порушеннями і фальсифікаціями.

Про це заявляє прес-служба Донецкого обласного штабу партії УДАР, передає Тиждень.ua.

Зокрема на виборчій дільниці №10 сталося вкидання близько 20 бюлетенів в урну для голосування.

На виборчій дільниці №8 члени комісій не дотримуються законного порядку видачі бюлетенів.

"Виборчі бюлетені не лежать в повному обсязі на столах комісій - частина з них розташовується в столах, частина на стільцях, частина загалом поза увагою спостерігачів, і лише кілька бюлетенів лежить на столах", - йдеться у повідомленні.

У Донецкому обласному штабі УДАРу відзначають, що напередодні виборів на дільниці №8 були розклеєні оголошення про зниження тарифів на комунальні послуги. Підписані дані оголошення були від імені міської адміністрації, але насправді ніякого зниження міська адміністрація проводити не планувала.

У той же час, станом на 18.00 явка виборців міста Єнакієве склала 37,18%, повідомили в штабі Партії регіонів з посиланням на виборчу комісію, передають "Новости Донбасса".

На виборчій дільниці № 10 в Єнакієвому складено акт про знаходження на дільниці від одного видання більшої кількості журналістів, ніж дозволено за законом, заявила журналістам керівник апарату міського осередку Партії регіонів Ірина Стрельникова, передає "Донецьк. Коментарі".

Що стосується розклеєних листівок про підвищення тарифів на послуги ЖКГ, в штабі ПР заявили, що дана технологія спрямована на зниження явки виборців.

Кандидат від Партії регіонів Валерій Олійник, голосуючи на виборах мера Єнакієвого, підкреслив, що адмінресурс на виборах не використовується. "У цьому місті адмінресурс просто незастосовний", - підкреслив Олійник.

Він також додав, що Партія регіонів не організовувала підвезення виборців на виборчі дільниці.

Разом з тим, народні депутати від ВО "Свобода" не встигли до Єнакієвого до відкриття виборчих дільниць через проблеми з поїздом "Інтерсіті +", заявив в інтерв'ю "Донецьк. Коментарі" нардеп Андрій Мохник.

"У Бориса Колеснікова поламався "Хюндай", і кожного разу у нього ламаються "Хюндаї". Ми більше 2 годин чекали на поїзд. Приїхав поїзд, в якому не було ні чаю, ні постелі. Більш 2 годин ремонтували генератор. Тож ми запізнилися до Єнакієвого", - повідомив Мохник.

Нардеп додав, що вже є інформація про "каруселі" на виборах мера.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...