Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд у справі ЄЕСУ проти Тимошенко продовжать після свят

Вівторок, 18 грудня 2012, 09:51

Київський райсуд Харкова переніс на 18 січня 2013 року розгляд справи проти Юлії Тимошенко щодо порушень у діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Засідання суду розпочнеться 18 січня о 16:00, повідомляє УНІАН.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Костянтин Садовський з огляду на відсутність у суді підсудної Тимошенко та її захисників Євгенії Тимошенко й Андрія Кожем’якіна.

Фото Лесі Оробець 

При цьому захисники Тимошенко Сергій Власенко та Олександр Плахотнюк заявили клопотання про закриття кримінальної справи щодо ЄЕСУ.

Вони аргументували своє клопотання тим, що цю кримінальну справу вже закривала Генеральна прокуратура через відсутність у діях Тимошенко складу злочину.

Крім того, захисники підкреслили, що законність закриття кримінальної справи щодо ЄЕСУ підтвердив Верховний Суд України.

Садовський зазначив, що клопотання про закриття справи ЄЕСУ буде розглянуто на відповідній стадії судового процесу у присутності в залі судових засідань підсудної Тимошенко.

17 грудня Державна пенітенціарна служба України повідомила, що Тимошенко удванадцяте відмовилась від участі у засіданні суду у справі корпорації "Єдині енергетичні системи України", посилаючись на стан свого здоров’я.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування