Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МНС кажуть, що їх люди боролися зі стихією "бездоганно"

Вівторок, 18 грудня 2012, 19:22

Перший заступник глави Міністерства надзвичайних ситуацій Віталій Бут вважає, що відомство спрацювало бездоганно під час ліквідації наслідків стихії.

Про це він заявив під час селекторної наради з керівниками територіальних підрозділів МНС щодо ліквідації наслідків негоди в регіонах, повідомляє прес-служба МНС.

"Протягом останніх днів, особливо в західних регіонах України, утримується вкрай важка ситуація. Є регіони, де протягом доби випала двомісячна норма опадів, снігові перемети на дорогах сягають 3 метрів, зокрема на трасі "Київ-Чоп" зафіксовано 26 таких переметів. Днями пориви вітру сягали 35 м/с. Через негоду було знеструмлено 740 населених пунктів", - розповів він.

"У зв'язку з цим МНС перейшло на посилений режим роботи. Наші підрозділи залучаються до ліквідації наслідків негоди в усіх регіонах. Вся система МНС працює чітко та злагоджено", - додав він.

"Я висловлюю вдячність рятувальникам, оскільки люди справді проявили мужність і героїзм. Роботи тривають уже кілька діб поспіль. Я знаю, що частина людей уже вимушені піти на лікарняні, частина виходить на роботу з температурою. Але мені приємно, що мої колеги, як і вся система цивільного захисту, спрацювали бездоганно", - наголосив Бут.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування