Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перший заступник Богатирьової - один із найкращих продавців Amway

Вівторок, 18 грудня 2012, 21:58

Перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко свого часу була кращим незалежним підприємцем мережі Amway.

Про це у вівторок повідомляють "Наші гроші".

"Ось тут повідомили, що в Донецькій області та Києві деякі лікарі змушують пацієнтів купувати БАДи в деяких мережевих аптеках. Причому на божевільні суми близько 3 тисяч гривень. Змушують саме тяжкохворих, яким обіцяють у разі покупки вже безпроблемне отримання рідкісних ліків, які видаються в лікарні безкоштовно", - пише видання.

"З посиланнями на якісь джерела і деякі дані в тексті з'являється перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко (виходець з Донецької області), названа "має відношення до цих процесів", і мережа Amway. Мовляв, за вказівками заступника міністра лікарів "прогинають", а ті дожимають пацієнтів", - вказують "Наші гроші".

Подружжя Раїса і Володимир Моїсеєнко в якості "незалежних підпріємців Amway" відзначені в рубриці "Визнання досягнення". 

 

"Звичайно ж, хтось скаже, що це було ще в 2008-му, а Моїсеєнко стала заступником міністра в 2011-му. Тож нічого не візьмеш. Так ми уточнимо, що в 2010-2011 роках Раїса Олександрівна була дуже теж на державній службі, очолюючи головне управління здоров'я Київської міськдержадміністрації", - вказують журналісти.

 

"А з 1995-го робила кар'єру з одному департаментів МОЗ. А ще раніше була лікарем-педіатром в донецькій лікарні", - додали вони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування