В "Батьківщині" кажуть, що ГПУ займається їх знищенням

Четвер, 20 грудня 2012, 10:06

Генпрокуратурі варто розслідувати справжні злочини, а не займатися виконанням політичного замовлення на знищення найбільшої опозиційної партії.

Про це йдеться в заяві партії "Батьківщина" у відповідь на інформацію щодо розслідування джерел фінансування політичної сили.

"Заява про нібито фінансування партії "Батьківщина" за рахунок коштів з конвертаційних центрів - це повна маячня, не підкріплена жодним фактом, жодним документом. Це чергова порція брехні, спрямована на дискредитацію головних опонентів влади", - йдеться в заяві.

Партія обурена оприлюдненою інформацією.

"Однак не менше обурення викликає той факт, що Генпрокуратура витрачає свій час та сили на виконання політичного замовлення, в той час як справжні злочини залишаються нерозкритими", - підкреслили в "Батьківщині".

"Абсолютно зрозуміло, що факти нелегального фінансування, конвертації коштів та "відмивання" в офшорах - все це стосується правлячої Партії регіонів та найвищого керівництва країни, чиї спонсори якраз і використовують кошти, отримані нелегальним шляхом", - наголошено в заяві.

"Батьківщина" закликала Генпрокуратуру зайнятися саме цими злочинами і залишатися "осторонь політичного життя, як і належить правоохоронному відомству".

Як відомо, у четвер з'явилася інформація, що у ГПУ розслідують фінансування партії "Батьківщина" за рахунок коштів одного з київських конвертаційних центрів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News