Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДАІ видала список нерозчищених доріг у семи областях

Четвер, 20 грудня 2012, 11:44

Через складні погодні умови на окремих ділянках автодоріг держави ускладнено рух транспортних засобів.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті ДАІ.

"Для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху, розчистки доріг від снігу та попередження заторів в русі службами автомобільних доріг за погодженням з Державтоінспекцією введено тимчасове обмеження на деяких ділянках автомобільних доріг", - йдеться і повідомленні.

Зокрема обмежено рух на дорогах у семи областях на трьох трасах державного значення.

Зокрема у Донецькій області обмежено рух для всіх видів транспорту на трасі Т-05-07 Донецьк - КПП "Успенка", для вантажного транспорту на трасі Т-13-02 "КПП "Танюшівка" - Артемівськ.

На трасі Т-05-08 Донецьк - Сєдове ускладнено рух автотранспорту, рух здійснюється по одній смузі. Працівники ДАІ регулюють дорожній рух.

У Волинській області обмежено рух для вантажного транспорту на трасі Т-03-03 Луцьк-Радомишель-Демидівка на Дубно.

У Івано-Франківській області для всіх видів транспорту ускладнено рух на трасах Р-20 Снятин-Тязів та Р-24 Татарів – Подільський.

В Луганській області ускладнено рух на ділянках трас Т 13-05 км 3-23 з м. Свердловська на КПП Довжанський" через с. Бірюкове, Т 13-02 145-151 з м. Лисичанська у напрямку м. Артемівська Донецької області та М-03 Київ-Харків-Довжанський.

У Хмельницькій області проблеми на трасах М-12 Стрий – Знам'янка, Р-48 Кам’янець-Подільський –Білогір’я, Т-23-08 Гуків – Могилів Подільський та Т-23-21 Ярмолинці – Кам’янець-Подільський.

У Тернопільській області обмежений рух на семи трасах: Н-18 Івано-Франківськ - Тернопіль, Р-32 Кременець – Ржищів, Т 09-03 Галич - Сатанів, Т 20-02 Тернопіль - Жванець, Т 20-06 Городище - Бучач, Т 20-10 Збараж - Підволочиськ та Т 20-13 Почаїв - Зборів.

В Рівненській області через снігові перемети утруднено, а в окремих випадках обмежено рух транспорту місцевими автомобільними дорогами в межах Здолбунівського, Березнівського, Гощанського, Дубровицького, Дубенського, Демидівського, Зарічненського, Костопильського, Корецького, Млинівського, Острозького, Рокитнівського та Рівненського районів.        

В Херсонській області ускладнено рух на трасі О-220706 – Генічеськ-Стрілкове для всіх видів транспорту.

Також затруджений проїзд на наступних ділянках доріг державного значення: М-12 Стрий – Знам'янка, М-19 Доманове –Тереблече, Р-43 Тернопіль – Ланівці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування