Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Охоронці Одеської міськради потрапили до лікарні

П'ятниця, 21 грудня 2012, 20:20

Троє охоронців, які захищали будівлю Одеської міськради під час його штурму представниками партії "Свобода", потрапили до лікарні.

Про це повідомляє департамент інформації і зв'язків з громадськістю Одеської міськради.

Після закінчення засідання сесії Одеської міськради до начальника міськуправління охорони здоров'я Грою Шпаку звернулися троє співробітників охорони, постраждалі в ході нападу на будівлю мерії.

"Охоронці скаржилися на сильні головні болі, нудоту, запаморочення, рясню сльозотечу, відчуття печії в верхніх дихальних шляхах, а також на множинні забої тіла і садини обличчя, грудну біль, відчуття браку повітря. Було прийняте рішення терміново доставити їх у найближчу лікарню", - повідомив Шпак.

Вони були доставлені до приймального відділення міської лікарні №9.

"У двох постраждалих хімічний опік дихальних шляхів, гостра дихальна недостатність. Крім цього, є ознаки струсу головного мозку та ураження очей невідомим газом. Ці двоє постраждалих в даний час знаходяться в реанімаційному відділенні нашої клініки. Стан їх здоров'я оцінюється як "важкий стабільний", - уточнила головний лікар МКЛ №9 Лілія Дамільченко.

"Ще один потерпілий з діагнозом "забій правої половини грудної клітки, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку" знаходиться у другому відділенні хірургії. Стан його здоров'я "середньої тяжкості", - повідомила вона.

Як відомо, у п'ятницю представники "Свободи" штурмували будівлю Одеської міськради, де проходила сесія.

Під час бійки використовувався сльозогінний газ, вогнегасники та пожежні гідранти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування