Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Кличка подружилася з партією Саакашвілі

Неділя, 23 грудня 2012, 14:42

Партія "УДАР Віталія Кличка" та партія президента Грузії Михаїла Саакашвілі "Єдиний національний рух" підписали угоду про співробітництво.

Як повідомляє прес-служба "УДАРу", угоду було підписано у неділю в Тбілісі.

Сторони вестимуть постійний діалог з актуальних питань соціально-економічного та суспільно-політичного розвитку України та Грузії, Європейського Союзу та міжнародних відносин.

Співпраця партій буде, зокрема, спрямована на досягнення Україною відповідності критеріям щодо приєднання до європейської спільноти.

У неділю Кличко також зустрівся з Саакашвілі й висловив сподівання, що партія грузинського президента, яка сьогодні опинилася в опозиції, продовжить і примножить ті досягнення, якими сьогодні пишається Грузія.

На конференції партії "Єдиний національний рух" Кличко заявив, що майбутнє чорноморського регіону багато в чому залежить від того, наскільки успішними в перетвореннях своїх країн будуть Україна та Грузія, наскільки вони зможуть відстояти європейські цінності та майбутнє своїх народів в європейській цивілізації.

У Тбілісі Кличко також відвідав новий Будинок юстиції, де оформлюють усі види документів, і прогулявся пішки відреставрованим районом Марджанішвілі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування