Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві авто на величезній швидкості врізалося в маршрутку, є загиблі

Неділя, 23 грудня 2012, 19:00

У Києві в неділю близько 19:00 на вулиці Вишгородській кросовер на величезній швидкості влетів у маршрутку, загинуло 3 людини.

Як повідомляє "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на очевидців, маршрутка Богдан саме висаджувала пасажирів на зупинці. Раптом у неї на величезній швидкості влетів кросовер "Nissan Qashqai". Удар був такої сили, що маршрутка склалася як гармошка.

"Ця іномарка мчала кілометрів 200, мабуть, водій за пару секунд до удару втратив управління. Дорога слизька, він влетів в автобус і навіть не намагався піти вбік", - кажуть свідки.

У "Ніссані" загинули три людини, їх довелося вирізати з машини за допомогою спеціальних пристроїв. Постраждали і пасажири автобуса. П'ятеро людей довелося госпіталізувати, решта від допомоги відмовилися.

Водночас, як повідомляє прес-служба МНС, ДТП сталася близько 17:55.

За попередніми даними "Nissan Qashqai" виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автобусом "Богдан", який здійснював перевезення пасажирів за маршрутом Київ-Лютіж.

Прес-служба МНС підтверджує, що внаслідок ДТП в автомобілі "Nissan Qashqai" загинуло 3 людини, у автобусі "Богдан" травмовано 5 людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування